RTV Slovenija
|
sobota, 15. april 2017 ob 10:55 |
V Sloveniji se v teh dneh mize šibijo pod težo potice, pirhov, šunke in hrena, a ni povsod tako.
|
|
RTV Slovenija
|
sobota, 15. april 2017 ob 09:12 |
Sestavine: 500 g namenske moke za kvašeno testo, 35 g kvasa, 60 g masla sobne temperature, 1,5 dl mlačnega mleka, 2 dl jabolčnega soka, 60 g rjavega sladkorja, 3 rumenjaki, malo soli, šilce ruma,...
|
|
Reporter
|
sobota, 15. april 2017 ob 09:08 |
Na veliko soboto, dan pred praznikom velike noči, se kristjani spominjajo Jezusa v Božjem grobu. Na ta dan tudi pripravijo velikonočne jedi, med...
|
|
Delo
|
sobota, 15. april 2017 ob 09:00 |
Ne vem, kako je z vami, ampak meni ostanki hrane zaposlujejo misli skoraj vsak dan. Škoda, recimo, mi je zavreči za skodelico krompirjevega pireja, ko vendar z njim čudovito zgostim juho...
|
|
Politikis
|
sobota, 15. april 2017 ob 08:50 |
Na veliko soboto, dan pred praznikom velike noči, se kristjani spominjajo Jezusa v Božjem grobu. Na ta dan tudi pripravijo velikonočne jedi, med...
|
|
Dolenjski list
|
sobota, 15. april 2017 ob 08:10 |
Na veliko soboto, dan pred praznikom velike noči, se kristjani spominjajo Jezusa v Božjem grobu. Na ta dan tudi pripravijo velikonočne jedi, med katerimi so poleg pirhov tudi šunka, hren in...
|
|
24ur.com
|
sobota, 15. april 2017 ob 07:56 |
Na veliko soboto se kristjani spominjajo Jezusa v Božjem grobu. Čez dan bodo v cerkev odnesli velikonočne jedi, med katere spadajo šunka, pirhi, hren in potica, kjer jih bodo...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>
|